CUM POT AJUTA VDI?

digital kreatpr Romania           Servicii VDI desktop-uri virtuale permit stocarea tuturor programelor, aplicațiilor și datelor utilizatorului pe un server de la distanță , care poate fi la fața locului, găzduit într-un cloud privat, public sau hibrid. 

            Utilizatorii câștigă libertate și mobilitate , deoarece pot accesa toate instrumentele de care au nevoie de oriunde, oricând și folosind orice dispozitiv.

             Administratorii IT pot gestiona în mod central toată infrastructura lor , simplificând dramatic sarcinile de administrare, personalizând desktopurile și aplicațiile virtuale în conformitate cu cerințele fiecărui grup de utilizatori și crescând securitatea platformei, obținând totodată economii substanțiale de costuri . 

             Cu Broker-ul de conexiune UDS Enterprise veți beneficia la maxim de toate aceste avantaje și vă veți bucura, de asemenea, de următoarele avantaje : 

Avantaje

Servicii VDI desktop-uri virtuale

  1. Tratează complexitatea mediului IT simplificând gestionarea și întreținerea software-ului utilizat în întreaga organizație. 
  2. Performarea tuturor acestor acțiuni prin intermediul browserului web evită deplasările costisitoare ale echipelor IT pentru acele companii care au mai multe birouri sau delegații
  3. Gestionarea simplă și flexibilă a mediilor eterogene.

  4. Standardizarea statului de lucru 

  5. Soluții abandonate sau trebuie să pună în aplicare tehnologii mai eficiente. 
  1. Possibilitatea de a implementa desktopuri și aplicații virtuale premise , găzduite într-un cloud privat, public sau hibrid și folosind desktop-uri ca serviciu ( DaaS ) fără a fi nevoie de hardware propriu.
  2. Escalabilitate rapidă și ușoară. 
  3. Soluție obișnuită.
  1. Măriți pentru a depăși provocările mobilității și tendințele BYOD. 
  1. Consolidarea mai mare a infrastructurii IT. 
  2. Creșterea securității. 
  3. Controlul îmbunătățit al datelor. 
  1. Controlul costului în achiziționarea de dispozitive noi
  2. Economie de costuri în achiziția de software
  1. Utilizatorii au doar pentru a deschide un browser web și introduceți acreditările pentru a accesa UDS Enterprise și începe să utilizați toate instrumentele de care au nevoie, a căror configurație a fost optimizat anterior de către echipa de IT pentru a asigura cea mai bună performanță. 

Servicii VDI desktop-uri virtuale