Administrare campanii AdWords

Campanii Google Adwords

          Aplicam doar strategii performante și testează pentru campanii de Google Adwords cu scopul de a atrage clienții site-ul tău și un gen vanzari rapid. Nu este ocupat de setarea campaniilor, optimizarea lor, monitorizarea și raportarea.

Campanii Google Adwords

Analiza SEO on-page

Analizăm site-ul tău din punctul de vedere al optimizării on-page, identificăm problemele și le rezolvăm. Te aliniem la standardele Google!

Analiza autorității domeniului

Analizăm autoritatea site-ului tău la nivelul cuvintelor cheie pe care dorești să te poziționezi și identificăm oportunitățile de creștere.

Analiza concurenților

Analizăm nivelul de autoritate al competiției, pentru a determina abordarea potrivită în procesul de optimizare și creștere a poziției tale pe Google.

Audit Webmaster Tools & profil de link-uri

Analizăm profilul de link-uri existent al website-ului tău, determinăm calitatea acestora și calitatea traficului și realizăm un audit SEO complet.

Bugetare campanie

Analizăm nivelul de autoritate al competiției, pentru a determina abordarea potrivită în procesul de optimizare și creștere a poziției tale pe Google.

Servicii Similare

Campanii Remarketing

Conceptul în spatele remarketingului online este ca o persoana care este familiarizata cu website-ul tău și cu brandul tău, este mai probabil sa devina clientul tău.

Campanii Facebook & Instagram

Aplicam doar strategii performante și testate pentru campanii tale de Facebook cu scopul de a atrage noi clienți pe site-ul tău și un gen vânzări rapid

Servicii gratuite pentru noi clienții

Pe servus.club contactezi direct cu firmele și cu persoanele care îți pot oferi un serviciu.

În același loc găsești informațiile despre servicii, oferte și recenzii și poți comunica direct prin intermediul platformei servus.club.

CUM TE PUTEM NOI AJUTA?

                 Creăm și gestionăm campanii de Search și de Remarketing prin platformele Google Ads și Facebook Ads. Ne asigurăm că acestea sunt cât mai relevante pentru potențialii tăi clienți. 

               Căutăm mereu noi oportunități pentru afacerea ta astfel încât să optimizăm rezultatele în ceea ce privește interacțiunea cu reclamele și costul pe conversie.