Magazin Virtual sau Online​ este, înainte de toate, o afacere profitabila. Spre deosebire de magazinul fizic, acesta prezintă o serie de avantaje. În primul rând costurile mult mai mici. Se elimina cheltuielile pentru chirii, rafturi, vitrine, angajați, depozit și lista poate continua. Totodata un magazin online are o piața de desfășurare incomparabil mai mare – întreg internetul poate vizualiza ce oferi în magazinul tău.
           Un magazin virtual sau online (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii. În cele mai multe dintre cazuri, magazinul online reprezintă o platformă pe care sunt adăugate produse. Aceste produse pot fi accesate și cumpărate cu ajutorul cărții de credit  sau de debit, în cazul în care se configurează platforme de plată online, sau se pot face plăți prin metode tradiționale ca ordine de plată pe baza unor facturi proforme. Pe magazinele online complexe utilizatorii pot selecta modalitatea de plată: card de credit, transfer bancar, ramburs și modalitatea de transport: poștă, curier, avion etc. magazin virtual sau online
În general, magazinele online permit cumpărătorilor să utilizeze funcții de căutare pentru a găsi modele, mărci sau elemente specifice. Clienții online trebuie să aibă acces la Internet. Pentru produsele fizice (de ex. Cărți tipărite sau haine). Cele mai mari dintre corporațiile online de vânzare cu amănuntul sunt Alibaba, Amazon.com și eBay.

Magazin Online

  • Creare Magazin
  • Găzduire Magazin în primul an
  • Domeniu Magazin
  • Design Modern
  • Ușor de operat
  • Cu posibilitate de plată online