Optimizare Website

            Optimizare Website reprezintă un proces de îmbunătățire a vizibilității site-ului în cadrul rezultatelor generate de motoarele de căutare.Te putem ajuta să-ți optimizezi website-ul. Îți vom livra un website mult mai eficient, fără erori, care să se încarce rapid și să aibă un design atractiv.

           Te putem ajuta să-ți optimizezi website-ul. Îți vom livra un website mult mai eficient, fără erori, care să se încarce rapid și să aibă un design atractiv.

Optimizare Website

Optimizare Website

Optimizăm imaginile pentru Web

Stabilim formatul și dimensiunea ideală pentru ca imaginile de pe website-ul tău să nu irosească resurse.

Optimizăm fișierele CSS și Java Script

Eliminăm caracterele inutile din cod și rezolvăm erorile, așa încât website-ul să se încarce mai rapid.

Implementăm și optimizăm module de cache

Implementăm și optimizăm plugin-uri specifice de cache, pentru a crește viteza de încărcare a site-ului.

Optimizăm headurile pentru o încărcare mai rapidă

Optimizăm elementele din head și eliminăm erorile pentru o încărcare mai rapidă a site-ului tău.

Analizăm rezultatele cu programe specifice de audit

Realizăm un audit de viteză pentru website-ul tău în urma optimizării și facem retușurile finale.

Pe servus.club contactezi direct cu firmele și cu persoanele care îți pot oferi un serviciu.

Optimizare Website

          Dacă optimizarea nu este făcută, există riscul ca site-ul să ruleze foarte încet. Şi cum vizitatorii erei noastre nu sunt deloc oameni răbdători, ei nu se vor sfii să îţi închidă site-ul în nas dacă nu se deschide în câteva secunde. În plus, performanţa site-ului influenţează şi ranking-ul pe motoarele de căutare; așadar, cu cât e mai rapid, cu atât mai bine.

        Seo este o stiința, stiința ce are ca scop creșterea traficului pe website-ul dorit, folosind diverse tehnici de optimizare a factorilor de cotație interni și externi.

        Fără a greși, se poate spune ca optimizarea seo solicita din partea celui implicat o combinație de cunoștințe tehnice de programare, search_engine_optimization-design și marketing, precum și o serie de abilitați psihice dintre care un trebuie sa lipsească răbdarea, puterea de convingere și perseverenta.

     De aceea, oricine este interesat sa se implice ca profesionist în acest domeniu, trebuie sa înteleagă corect eforturile pe care le implic

          Mai trebuie spus ca optimizarea seo este un proces continuu, dinamic, ca rezultatele căutărilor se pot schimba de la o săptămână la alta datorita competiției din ce în ce mai intense din domeniu, ceea ce implica, așadar, un update continuu al competentelor specialistului în optimizare seo.


         Ne dorim ca, în paginile acestui website, fiecare dintre cei interesați sa găsească informațiile de care are nevoie, și vom avea grija sa revizuim mereu informațiile, în concordanta cu noutățile și modificările care vor surveni,

Servicii aplicate la Optimizarea Web

Titluri, descrieri, cuvinte cheie si echilibrare continut

Imagini
Link-uri – structura de link-uri interna
Fișiere CSS și JavaScript
Combinarea fișierelor

Încărcarea imaginilor din alte locații
Eliminare erori XHTML sau HTML5
Eliminare erori CSS