Mentenanță site – Întreținere site web

              Mentenanță site – Întreținere site web – Un plan de întreținere a site-urilor web este un serviciu premium continuu pentru a menține site-ul web actualizat. Aceasta include, de obicei, site-ul WordPress, plugin-urile și temele WordPress ale site-ului. Planurile pot include și alte servicii. De exemplu, site-ul web va trebui, de asemenea, să fie testat și îmbunătățit. Multe planuri de întreținere includ copii de rezervă și monitorizare a site-ului.

             Un plan de întreținere poate oferi oricare sau toate aceste servicii. Deoarece există atât de multe opțiuni, mulți furnizori au o serie de planuri, astfel încât clienții pot alege exact ceea ce doresc. Adesea, acestea sunt sarcini cu care proprietarii de site-uri nu sunt calificați sau nu au timp să se ocupe de aceste probleme.

Mentenanță site – Întreținere site web

Odată ce un site web a fost construit și lansat, acesta trebuie sa beneficieze si de serviciul mentenanta site pentru a vă asigura că acestea rămân sigure și la zi. Multe lucruri se pot întâmpla sau merge greșit dacă sunt neglijate.

Continut actualizat

           Daca ai nevoie sa introduci periodic noi produse in site, sa modifici preturi, sa afisezi diverse oferte sau sa schimbi design-ul pentru a-l adapta strategiei de comunicare a business-ului tau, asigura-te ca poti face acest lucru apeland la servicii de mentenanta site oferite de specialisti cu experienta in domeniu.

Securitate site & Backup

          Putem gestiona limbaje de programare complexe si ne asiguram de fiecare data ca site-urile pe care le avem in administrare sunt securizate corespunzator. Bucura-te de o prezenta online permanenta, fara probleme care ar putea pune in pericol website-ul tau, alegand unul din pachetele noastre de administrare si mentenanta site.

Update platforma

            Adesea, platformele pe care sunt realizate website-urile necesita actualizarea cu ultimele update-uri pentru ca site-ul sa functioneze conform asteptarilor, iar functionalitatile sa nu fie afectate de o versiune prea veche, neactualizata.

Ce este inclus în Mentenanță site – Întreținere site web ?

Actualizări si modificare site web

Actualizam nucleul, pluginurile și temele WordPress și ne asigurăm că totul funcționează împreună conform planificării și rezolvam eventualele probleme care apar.

Copie de rezervă

Efectuam backup-uri automate și manuale într-un program regulat. Copiile de rezervă vor fi utilizate pentru a restabili site-ul web, dacă este nevoie.

Securitate

Monitorizam amenințările și atacurile și configurăm securitatea pentru a le preveni. Efectuăm corecții de securitate și restaurăm copiile de siguranță, după caz. Putem include chiar și certificate SSL.

Conţinut

Putem efectua actualizări ale conținutului, cum ar fi imagini, text și modificări de aspect. Site-urile web trebuie să își actualizeze conținutul pentru a rămâne actual. Putem furniza chiar și conținutul blogului.

         Digital Kreator oferă servicii profesionale de mentenanță, întreținere și administrare site cât și suport tehnic.

         Dacă ai deja un site trebuie sa ști ca are nevoie de administrare, mentenanță și actualizarea periodica a informatiei. 

          Pe servus.club contactezi direct cu firmele și cu persoanele care îți pot oferi un serviciu.